Vineri, 29 martie 2024 - 3:28:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Eveniment caritabil Zumba Maraton


15 iunie 2013

În ziua de 29 iunie 2013 la sala de sport LEONARD DOROFTEI(STR MILCOV,NR 1)va avea loc un eveniment cu scop caritabil numit ZUMBA MARATON.Spectacolul va începe pe la ora 17:00 până la ora 21:00.Este destinat tuturor categoriilor de vârstă.


Scopul acestui spectacol este în primul rând pentru a ajuta două suflete nevinovate,doi copilaşi care nu au avut norocul să se nască perfect sănătoşi.Sper din tot sufletul facem tot ce ne stă în putinţă şi să fim alături de ei ajutându-i să-şi recapete sănătatea, dreptul  de a trăi liniştiţi alături de familiile lor,dreptul de a duce o viaţă liniştită ,dreptul de a alerga şi se juca alături de colegii şi prietenii lor.


Detalii despre copii:


- Raduţă Mihai Iulian, de 7 ani şi 11 luni, diagnosticat cu LEUCEMIE ACUTĂ LIMFOBLASTICA RECĂDERE HEMATOLOGICĂ/SNC


Pe acest copilaş îl cunosc datorită faptului că este coleg cu fetiţa mea în clasa I la şcoală I.A.Bassarabescu.Ştiam că este bolnav ,mi-a venit această idee ,cu evenimentul şi m-am consultat cu doamna învăţătoare după care am pornit pe acest drum.Poate când auzi de câte un caz nu reacţionezi decât ,poate,că îţi pare rău,dar acest caz l-am luat în serios deoarece este sub ochii mei zilnic şi m-am gândit că putea fi oricare copil,chiar şi copilul meu.
Părinţii nu şi-au pus problema operaţiei deoarece costă 190.000 euro, neavând aceşti bani s-a intervenit cu tratament şi copilul a răspuns destul de bine. Face tratament cu citostatice, mai are de făcut 9 luni de tratament cost  total aproximativ 2000 euro.


- Enache Mihai Octavian 1 an şi o lună diagnosticat cu CRISS CROSS HEART, VENTRICOL STÂNG HIPOPLAZIC, PSEUDOINTRERUPERE ARC AORTIC, DEFECT SEPTAL VENTRICULAR.


     A fost operat de două ori până acum de două ori ,la două luni şi la patru luni în Italia şi mai trebuie să facă a treia operaţie .  Până se va face a treia operaţie trebuie să mai crească copilul şi să facă tratament care costă aproximativ 4600 euro. Dacă avem şansa să facem un bine pe acest pământ nu ar trebui să stăm pe gânduri.Sufleteşte ne vom simţi mai aproape de Dumnezeu.

    În cadrul acestui eveniment toată lumea va participa efectiv  timp de 4 ore la dans,distracţie şi voie bună.Nu ne vine să credem dar prin dans noi îi vom ajuta pe aceşti copilaşi.Cred că merită tot efortul.


Vor fi invitaţi speciali instructorii ZUMBA ROMÂNIA şi împreună cu noi vom menţine atmosfera de ZUMBA                                            

Originea curentului Zumba Fitness se afla în Columbia. 1999 creatorul Zumba , Beto Perez, a sosit în Statele Unite, mai exact Miami Florida. Acolo a întâlnit doi tineri antreprenori cu care s-a asociat. Au schimbat denumirea în Zumba Fitness şi au început să dezvolte şi să facă cunoscută în întreaga lume filosofia lui de fitness. Astfel au pus bazele celui mai popular concept dance fitness din istorie.


    Zumba a cunoscut un succes enorm în Statele Unite, declanşând o adevărată isterie în rândul pasionaţilor de aerobic. Acest impact copleşitor a făcut ca Zumba să creeze un program special pentru formarea instructorilor de Zumba.
    După succesul fulminant din SUA, Zumba s-a răspândit foarte repede în întreaga lume fiind astăzi cel mai îndrăgit program dance fitness. Zumba a ajuns în Iulie 2009 să fie predată în 40.000 de locaţii din 75 de ţări, schimbând la nivel mondial vieţile iubitorilor de mişcare. Asta pentru că este cel mai plăcut şi distractiv exerciţiu de fitness!
Din 2010 au apărut şi în România primele clase autorizate de Zumba.


Zumba este o combinaţie între aerobic şi dans care se desfăşoară pe diverse tipuri de muzică. Cea mai folosită şi apreciată este muzica latino, pe diverse ritmuri, începând cu salsa, samba, merengue şi continuând cu ritmuri africane, columbiene, raggaeton, etc. Repertoriul nu se limitează însă la aceste stiluri, Zumba poate fi practicată şi pe ritmuri country, funk, rock’n roll, etc. Muzica folosită la clasele de Zumba este una foarte antrenantă ce ţine practicantul de Zumba în priză, şi îl  face să se bucure de fiecare mişcare şi după orele de curs vă pleca acasă foarte transpirat şi în acelaşi timp cu zâmbetul pe buze.


Acesta este de fapt frumuseţea claselor de Zumba şi anume faptul că se lucrează aproape toate grupele de muşchi din corp distrându-se şi simţindu-se bine în acelaşi timp.
Rezultatele obţinute în acest sport sunt: arderea de calorii, bună dispoziţie, relaxare, mobilitate, coordonare a mişcărilor, tonifierea musculaturii, scăparea de stres şi sedentarism.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro