Vineri, 29 martie 2024 - 4:16:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Şpagă pentru examene, la Ialomiţa. 25 de persoane, audiate de procurori


17 iulie 2014

Doi profesori de la o şcoală postliceală din Slobozia, au fost prinşi în timp ce primeau şpagă pentru promovarea mai multor cursanţi la un examen. Potrivit poliţiei, la audieri au fost duşi atât profesorii şpăgari dar şi 23 de elevi ai şcolii respective.

”În această după - amiază, în jurul orei 13.00, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ialomiţa şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au surprins în flagrant două persoane din cadrul unei unităţi de învăţământ postliceal, din municipiul Slobozia, imediat după ce acestea ar fi primit de la cursanţi bani şi produse alimentare, pentru a le facilita promovarea unui examen”, transmite Poliţia Română. .

Din primele verificări, a rezultat că persoanele bănuite le-ar fi înmânat cursanţilor subiectele, înainte de susţinerea examenului, ulterior acordându-le note de promovare.

”Cele două persoane şi 23 de cursanţi au fost conduşi la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa pentru audieri”, mai transmite poliţia.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al DIPI.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro