Joi, 25 aprilie 2024 - 10:45:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Caravana medierii se întoarce la Ploieşti


23 noiembrie 2012

Caravana Medierii revine în Prahova, la iniţiativa Centrului de Mediere Ploieşti.

Astfel, vineri 23 noiembrie 2012, între orele 10:00-13:00, Caravana Medierii se va desfăşura în rotondă Judecătoriei Ploieşti, ceea ce reprezintă cea mai bună recunoaştere a medierii ca metodă alternativă în soluţionarea conflictelor, inclusiv după sesizarea instanţelor de judecată.

Aceasta este cea de-a 25-a ediţie a proiectului naţional  Caravana Medierii, iniţiat şi derulat de preşedintele U.C.M.R, mediator Mugur Mitroi, încă din anul 2010, în parteneriat cu asociaţiile profesionale locale active în planul medierii, având drept scop principal promovarea la nivel local şi naţional a medierii.

Instituţia medierii este relativ puţin cunoscută publicului larg, iar pentru a conduce către degrevarea instanţelor este nevoie de o mai bună informare a justiţiabililor.

În cadrul evenimentului, mediatorii vor interacţiona cu justiţiabilii, pe care îi vor informa despre mediere, şi vor distribui gratuit în jur de 500 de exemplare din revista „Medierea Tehnică şi Artă”, publicaţie ce cuprinde articole de specialitate (scrise şi de mediatorii prahoveni), dar şi pliante, fly-ere şi alte materiale informative de profil.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro