Vineri, 29 martie 2024 - 5:57:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mircea Radu este gay!


17 octombrie 2012

Zvonurile apărute în presă în ultima perioadă se pare că nu-i pică deloc bine lui Mircea Radu. După ce s-a speculat faptul că prezentatorul tv se pregăteşte să se căsătorească cu o femeie mult mai tânără decât el, acesta a reacţionat în stilul caracteristic, mereu pus pe şotii.

Mircea Radu nu se poate abţine de declaraţii şocante atunci când este întrebat despre viaţa lui personală. Nevrând să dea prea multe detalii despre presupusa lui căsătorie, acesta a răspuns în glumă la întrebarea referitoare la mariaj.

"Parţial adevărat. Şi da şi nu. Sunt gay", a fost răspunsul lui Mircea Radu potrivit ring.ro.

Mircea Radu şi-a început cariera în TV în anii '90, ca prezentator al ştirilor TVR. A plecat din TVR în urmă cu mai bine de zece ani, pentru a prezenta emisiunea "Din dragoste", la Antena 1. În primăvara lui 2009, emisiunea "Din Dragoste" a fost scoasă din grila Antenei 1, iar, în 2010, Mircea Radu a revenit la TVR pentru a realiza emisiunea "ÎnTrecerea Anilor". Producţia a fost scoasă din grilă în acest an, din cauză că audienţele show-ului, raportate la cheltuieli, au fost nesatisfăcătoare. Astfel, el a revenit la pupitrul ştirilor în cadrul TVR.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro