Vineri, 19 aprilie 2024 - 2:28:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Accident teribil în Belgia: cel puţin cinci morţi


14 aprilie 2013

Cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa şi altele au fost rănite într-un accident de autocar produs duminică în zori în nordul Belgiei, informează AFP şi AP, citând media locale. Autocarul transporta adolescenţi ucraineni şi ruşi în Belgia

Cel puţin cinci persoane au murit şi alte câteva au fost rănite, duminică dimineaţă în Belgia, în accidentul unui autocar ce transporta adolescenţi ucraineni şi ruşi, a anunţat poliţia, citată de presa locală, relatează AFP. Accidentul s-a produs în jurul orei 06.30 pe autostradă, pe sensul de mers către Anvers, în nordul ţării, a anunţat poliţia, citată de agenţia Belga. Potrivit televiziunii RTL, vehiculul înmatriculat în Polonia transporta adolescenţi ucraineni şi ruşi cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani.

Trei adolescenţi, şoferul autocarului şi un însoţitor au murit, potrivit ultimului bilanţ citat de presa locală. Persoanele rănite grav, aproximativ 12, au fost transportate către diverse spitale din regiune. Pasagerii au fost transferaţi într-o cazarmă de pompieri din apropiere. Circumstanţele accidentului nu sunt cunoscute încă. Autocarul a deviat de la traiectorie, a derapat pe marginea autostrăzii şi a căzut într-o zonă mai joasă, potrivit presei. Niciun alt vehicul nu a fost implicat în accident. Nicio urmă de frânare nu a fost observată, ceea ce conduce la ipoteza că şoferul ar fi adormit la volan. Parchetul a desemnat un expert să investigheze accidentul.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro