Joi, 28 martie 2024 - 10:41:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fabrică de bani falşi, descoperită la Oradea. Membri ai clanului mafiot Napoli, ridicaţi de DIICOT


26 septembrie 2014

Procurorii DIICOT au descoperit o fabrică de bani falşi la Oradea, judeţul Bihor, şi au ridicat mai multe persoane care ar face parte dintr-un clan mafiot din Napoli, fiind confiscaţi 13 milioane de euro în urma percheziţiilor care au avut loc în noaptea de joi spre vineri.

Surse judiciare au declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că în urmă cu două zile, Direcţia Naţională Antimafia din Italia a ridicat trei persoane din aceeaşi grupare şi a confiscat 19 milioane de euro.

Potrivit aceloraşi surse, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) a lucrat în colaborare cu direcţia din Italia, dar a avut exclusivitate de coordonare a anchetei din România.

Procurorii DIICOT au făcut percheziţii la Oradea, în noaptea de joi spre vineri, având informaţii că membrii grupării ar fabrica acolo bani falşi, fiind ridicate trei persoane, care ar face parte din gruparea de crimă organizată Napoli.

La percheziţii au fost găsiţi aproximativ 13 milioane de euro, în bancnote de 50 şi 100 de euro, precum şi două tiparniţe, cerneala şi matricile aferente fabricării banilor falşi, au precizat sursele citate.

Cei trei suspecţi sunt audiaţi la DIICOT Oradea, iar în cursul zilei de vineri, aceştia vor fi aduşi în Capitală, la structura centrală a Direcţiei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro