Joi, 25 aprilie 2024 - 5:22:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Nouă tragedie în fotbalul românesc/. Fost internaţional român a murit la doar 30 de ani


26 decembrie 2012

Considerat la un moment dat o mare speranţă a fotbalului românesc, Cristi Tudor a murit, duminică, la vârsta de 30 de ani, într-un spital din Bistriţa. Fost internaţional de juniori şi tineret, Tudor îşi încheiase activitatea competiţională de cinci ani.

Cristi Tudor a fost considerat de mulţi urmaşul lui Viorel Moldovan, însă cariera sa s-a încheiat înainte de vreme, deşi avusese un start fulminant.

După ce a jucat pentru Gloria Bistriţa, dar şi pentru naţionalele de juniori şi tineret, Tudor a ajuns la Şerif Tiraspol, în Republica Moldova, unde a şi câştigat două trofee.

În 2007, el a revenit în Liga I, tot la Gloria, însă nu s-a putut readapta la fotbalul românesc şi tot atunci şi-a încheiat cariera. De atunci, fostul fotbalist s-a îmbolnăvit de ciroză hepatică, boală care l-a adus de mai multe ori în spital. Ultima oară acest lucru s-a întâmplat duminică. Cristi Tudor s-a simţit rău şi a fost transportat la spital, unde a fost internat la Terapie Intensivă. De această dată, însă, medicii nu au mai putut face nimic pentru el, iar seara a survenit decesul.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro