Joi, 25 aprilie 2024 - 11:13:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fără gaze la Comarnic


22 octombrie 2012

Distrigaz Sud Reţele aduce următoarele precizări privind sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale, în localitatea Comarnic, judeţul Prahova :

Datorită unei probleme tehnice apărute la staţia de reglare măsurare a gazelor naturale a companiei Transgaz ce alimentează localitatea Comarnic, a fost necesară sistarea alimentării cu gaze naturale pentru toţi clienţii din localitatea respectivă în data de 22 octombrie, orele 3.30.

În urma acestei situaţii sunt afectaţi circa 3.600 de clienţi casnici şi non-casnici.

Estimăm că reluarea alimentării cu gaze naturale pentru clienţii casnici şi non-casnici din zona menţionată se va face în cursul zilei de astăzi, 22 octombrie, începând cu orele 16.00.

În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienţii să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe.

În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la prefix local + 928.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro