Joi, 25 aprilie 2024 - 8:57:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Accident mortal în Dolj/ Gigi Neţoiu în maşină?


3 decembrie 2012

O femeie a fost accidentată mortal, duminică seară, în Perişor-Dolj, de o maşină în care s-ar fi aflat, potrivit unor martori, omul de afaceri Gigi Neţoiu, în timp ce Poliţia spune că în autoturism erau două persoane - şoferul unei firme bucureştene şi o alta, despre care nu a putut oferi detalii.

Accidentul a avut loc în jurul orei 18.00, în localitatea doljeană Perişor, din cauza carosabilului umed şi a întunericului. Astfel, femeia de 75 de ani, care mergea pe marginea drumului a fost lovită în plin de un autoturism Mercedes, care aparţine unei firme din Bucureşti. Imediat după producerea accidentului, rudele vitimei au venit la faţa locului şi au spus că şoferul maşinii respective ar fi fugit de la locul faptei. "Imediat după accident, a ieşit unul din maşină, şi-a tras gluga pe cap şi a fugit. Vrem ca Poliţia să ne arate şoferul. Venea cu viteză şi mi-a omorât bunica", a declarat o rudă de-a victimei. Alţi localnici susţin că în maşina respectivă se afla şi Gheorghe Neţoiu, candidat din partea PPDD pentru un mandat de deputat în Dolj.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat că nu consumase alcool. Maşina, care făcea parte dintr-o coloană de autoturisme, se întorcea de la lansarea unor candidaţi la alegerile parlamentare de la Calafat.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro