Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:58:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Eba, însărcinată într-o lună şi jumătate


23 februarie 2013

Elena Băsescu a făcut, sâmbătă dimineaţă, primele declaraţii despre sarcina sa. Fiica preşedintelui a dezvăluit că este însărcinată într-o lună şi jumătate şi că îşi doreşte doar ca bebeluşul său să fie sănătos.

"Îmi doresc o sarcină uşoară, ca să îmi pot continua activitatea de la Bruxelles. Sarcina are o lună jumătate, şapte săptămâni, este prea devreme pentru a ştii ce sex are bebeluşul. Până la trei luni vreau să fiu precaută pentru a se diminua riscurile unei sarcini oprite din evoluţie", a declarat europarlamentarul, care a precizat că crede în superstiţiile legate de sarcină.

"Nu m-am gândit încă la nume, este prea devreme. Când ştiu câte complicaţii pot exista, îmi doresc doar ca bebeluşul să fie foarte sănătos. Aşteptăm să treacă cele trei luni, când sarcina se fixează", a mai spus Elena Băsescu.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit, în septembrie 2012, la câteva zile după revenirea la Palatul Cotroceni a preşedintelui Traian Băsescu, care a fost suspendat două luni în vara anului trecut.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro