Marţi, 27 octombrie 2020 - 12:07:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Protest spontan de amploare, la CFR/ Peste 2000 de angajaţi au oprit lucrul


17 aprilie 2013

Angajaţii de la societatea Reparaţii Locomotive din cadrul CFR au întrerupt lucrul miercuri dimineaţa, nemulţumiţii că nu şi-au primit salariile pe luna martie. Potrivit România TV, lucrătorii ameninţă cu greva generală dacă şefii de la CFR nu rezolvă această problemă. Protestatarii sunt lucrători în sectorul de reparaţii locomotive.

 

Angajaţii CFR din mai multe oraşe din ţară, au organizat un protest de amploare miercuri dimineaţa, nemulţumiţi de plata salariilor. Lucrători de la depoul de locomotive din Braşov, Bucureşti, Ploieşti, Suceava, Iaşi şi Piteşti au încetat lucrul din cauză că nu şi-au primit salariile pe luna martie, care ar fi trebuit să le fie virate în conturi pe 15 aprilie.

Liderul sindicalist Ion Popescu, preşedintele Federaţiei Meridian, a declarat la România TV că banii au fost totuşi viraţi către angajaţi, însă din motive necunoscute ele nu au ajuns în conturile oamenilor. Un alt lider de sindicat, Emil Bunescu, de la CFR Bucureşti, a confirmat că plăţile au fost făcute în data de 11 aprilie, însă S.C. Reparaţii Locomotive are conturile blocate în urma unei hotărâri judecătoreşti şi din acest motiv banii nu au ajuns la angajaţi.

Rodrigo Maxim, liderul Federaţiei Sindicatelor Transporturi Feroviare, a declarat la miercuri la România TV: "Este un protest spontan, banii sunt blocaţi la bancă. Este vorba de angajaţii de la CFR Călatori, care îşi primesc din nou salariile întârziate. CFR Călători a virat banii de salarii la SC Reparaţii Locomotive Braşov şi Filiala i-a dat mai departe la BancPost, care a blocat banii".

Rodrigo Maxim a admis că dacă situaţia nu se va rezolva în cursul zilei de miercuri protestele ar putea lua o amploare şi mai mare şi s-ar putea merge până la oprirea trenurilor.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(11 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 octombrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro