Vineri, 26 aprilie 2024 - 2:51:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Detonare cu probleme la Mediaş


2 noiembrie 2012

Detonarea controlată a unui vechi turn de apă din Mediaş, judeţul Sibiu, a fost la un pas să se transforme într-o tragedie. Colosul s-a prăbuşit în direcţia greşită, facând praf atelierul şi gospodăria unui localnic.

Turnul de apă se afla în curtea fostei fabrici de geamuri din oraş. Detonarea provocată a avut loc în după-amiaza zilei de joi, şi a fost la un pas să provoace o adevărată tragedie. Totul a fost surprins în imagini de către Zoli Pop, un cameraman din Mediaş.

Acesta a filmat momentul în care colosul de beton s-a prăbuşit într-o altă direcţie, făcând praf atelierul şi gospodăria unui localnic. Ciuperca de beton uriaşă s-a oprit la câţiva metri de casa bărbatului.

”Mi-a rupt atelierul, aici am avut sculele, tot am avut. Putea să ne omoare pe noi, că eram acolo la atelier, atunci am fugit din atelier afară”, a povestit îngrozit bărbatul.

Demolarea construcţiilor din fosta fabrică de geamuri a început în toamna acestui an, până acum alte trei clădiri vechi fiind demolate prin implozie.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro