Duminică, 29 mai 2022 - 2:51:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Părinţi adolescentei care a căzut din tren sunt devastaţi


22 octombrie 2012

Părinţii fetiţei care a murit, duminică seară, după ce a căzut din tren sunt sfâşiaţi de durere. Tatăl copilei nici măcar nu ştie pe cine să dea vina: pe profesori sau pe CFR. Trupul neînsufleţit al elevei a fost adus de la IML la capela de lângă casă. Elevii şi prietenii pot merge acolo pentru a aprinde lumânări.

Trupul neînsufleţit al copilei de 13 ani va rămâne la capelă până când va fi înmormântată. Părinţii sunt devastaţi.

"Nu pot să dau vina pe nimeni, nu ştiu, nu pot să dau vina pe nimeni. (...) Era un tren nou. Nu ştiu ce s-a întâmplat, s-a deschis uşa şi a căzut fata fără niciun fel de... nu ştiu, nu ştiu nici eu mai mult decât ştiţi dumneavoastră", spune îndurerat tatăl copilei, adăugând că mama fetiţei încă "nu şi-a revenit".

Adolescenta de 13 ani, aflată într-un tren care venea în Bucureşti de la munte, a murit, duminică, după  ce a căzut din tren în zona Buftea. Martori la incident susţin că fata a deschis uşa trenului în mers.

Fata se întorcea din excursie de pe Valea Prahovei şi era împreună cu mai mulţi colegi de la două şcoli diferite din Bucureşti.

 

La un moment dat,  i-ar fi spus unei colege ca se simte rău şi vrea să ia o gură de aer.

Potrivit unor martori, fata a deschis uşa trenului în mers, care circula cu o viteză de peste o sută de kilometri la oră, ea dezechilibrându-se şi căzând pe terasament.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 mai 2022
Autentificare
stiriactuale.ro