Vineri, 19 aprilie 2024 - 12:51:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


BMW Z4 facelift, imagini spion - FOTO


2 august 2012

bmwBMW Z4 facelift a fost surprins în teste fără prea mult camuflaj. Roadsterul bavarez vine cu un design reîmprospătat, ce aminteşte de recent lansatele Seria 6 Coupe şi Gran Coupe.

BMW pregăteşte primul facelift pentru Z4 E89, model lansat în 2009. În Germania au fost surprinde vehicule prototip aproape necamuflate, fapt ce anunţă o posibilă lansare în următoarele luni.

După cum poate fi remarcat în pozele spion, modificările sunt minore şi vizează farurile, stopurile, oglinzile laterale şi branhiile laterale. Blocurile optice vor fi echipate cu lumini de zi mai strălucitoare, cu inele corona şi cu o sprânceană luminată, amplasată deasupra farului. Oglinzile laterale vor avea încorporate lumini semnalizatoare.

Habitaclul va beneficia de modificări subtile, o gamă de tapiţerii reîmprospătata, nouă generaţie a sistemului de navigaţie şi iDrive, precum şi de afişajul free-standing care va înlocui monitorul pliabil actual.

De propulsie se vor ocupa aceleaşi unităţi turbo cu patru cilindri, cuplate la o transmisie automată cu opt rapoarte. Aşadar, vor fi disponibile în continuare versiunile sDrive28i de 245 CP, sDrive35i de 306 CP şi sDrive35is de 340 CP.

Noul BMW Z4 facelift va fi lansat până la finele acestui an.

bmw bmw_2
bmw_3 bmw_4
bmw_5 bmw_6

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro