Sâmbătă, 31 octombrie 2020 - 4:21:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Range Rover a sărbătorit un an de la lansarea lui Evoque


9 iulie 2012

auto80.000 de unităţi. Aceasta este cifra excelentă a vânzărilor Evoque la doar un an de la începerea producţiei SUV-ului premium britanic.

Fabrica Jaguar-Land Rover din Halewood, Marea Britanie a aniversat ieri împlinirea unui an de la startul producţiei unuia dintre cele mai apreciate modele din istoria recentă a celor două mărci. Este vorba de Range Rover Evoque, SUV-ul compact care a făcut ca vânzările grupului Jaguar Land Rover să crească, fără excepţie, în toate pieţele pe care acesta activează.

În cele nouă luni de la începerea comercializării lui Evoque, Range Rover a vândut 80.000 de unităţi în toată lumea, 18.000 dintre acestea fiind comenzi pe care marca britanică le-a primit încă dinainte ca primul Evoque să iasă de pe linia de producţie din Halewood. Uzina din Albion este singura din lume care produce Evoque, aceasta exportând SUV-ul Range Rover în peste 170 de pieţe internaţionale.

În cele nouă luni de la startul comercializării sale, Evoque a adunat peste 110 premii internaţionale, printre acestea numărându-se Car of The Year acordat de revista britanică Top Gear, World Design Car of the Year sau, în cadrul competiţiei anuale organizate de Automarket, locul al doilea în Autovot 2012 la categoria Modele Premium şi locul 1 la categoria premium în votul bloggerilor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(38 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 30 octombrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro