Marţi, 1 decembrie 2020 - 1:21:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Ford Romania vrea să vândă, în 2013, 500 de unităţi din noul model Kuga


23 martie 2013

Compania Ford România estimează vânzări de 450-500 de unităţi în 2013 pentru a doua generaţie a automobilului Kuga.

Ford Kuga este un automobil din clasa SUV (vehicul utilitar sport), segment de piaţă care cunoaşte o tendinţă de scădere în pieţele mature, dar şi un adevărat "boom" în pieţele emergente (în curs de dezvoltare).

Maşina este disponibilă la un preţ de lansare începând de la 21.950 euro, cu TVA inclus, pentru versiunea echipată cu motor pe benzină de 1,6 litri EcoBoost 150 CP, fără tracţiune integrală.

Noua generaţie are dimensiuni mai mari faţă de precedentă, portbagajul este mai mare cu 10% şi măsoară 456 litri. Coloana de direcţie este ajustabila pe 4 direcţii faţă de două direcţii la generaţia precedentă, scaunele sunt reglabile pe 6 direcţii (4 direcţii anterior), au fost prevăzute guri de ventilaţie şi pentru al doilea rând de scaune, interiorul a fost restilizat cu materiale de calitate premium, a menţionat Brassai.

De asemenea, maşina a obţinut 5 stele la testele de siguranţă EuroNCAP, calificativ care a devenit standard pentru toate noile modele Ford, şi dispune de numeroase tehnologii inteligente care vizează sistemul de tracţiune integrală, controlul stabilităţii remorcii tractate sau protecţia anti-răsturnare.

 

În segmentul sau, pe piaţa românească, cele mai vândute modele sunt Volkswagen Tiguan şi Hyundai ix35. Kuga este disponibilă în România şi cu un propulsor diesel de doi litri, în timp ce propulsorul pe benzină de doi litri şi 240 CP nu va fi adus în România pentru că nu există cerere, susţin reprezentanţii Ford.

Maşinile Kuga care sunt comercializate în România sunt produse în Spania. Modelul Kuga mai este produs de Ford şi în Germania.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(41 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Pro Romania- Forta ta in Parlament

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateClinica Roua

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook

servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 30 noiembrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro