Vineri, 28 ianuarie 2022 - 7:15:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Noile modele Dacia, vândute cu preţuri cuprinse între 8.700 şi 13.600 euro


20 septembrie 2012

daciaConstructorul auto Automobile Dacia, parte a grupului francez Renault, a lansat ieri pe piaţa românească modelele Dokker şi Dokker Van, produse în uzină din Tanger, Măroc, la preţuri cuprinse între 8.700 şi 13.600 euro, TVA inclusă, în funcţie de motorizări şi dotări. Dacia Dokker este un combi cu 5 locuri destinat unei utilizări mixte atât în scop personal, cât şi profesional, iar Dacia Dokker Van este o furgonetă care vizează în principal micii comercianţi şi întreprinzători.

Dacia Dokker va fi comercializata cu preţuri între 9.000 şi 13.600 de euro, inclusiv TVA. Preţurile Dacia Dokker Van au fost stabilite între 8.700 şi 11.500 euro, inclusiv TVA. Dacia Dokker şi Dokker Van au patru motorizări, două pe benzină şi două pe motorină. Motorizarea pe benzină va include şi noul motor TCe de 1,2 litri şi 115 CP, iar propulsoarele diesel vor fi de 75 CP şi 90 CP. Dokker dispune de trei nivele de echipare - Basic, Ambiance şi Laureate. Preţurile variază între 9.000 de euro pentru Dokker Ambiance, echipat cu motorul pe benzină 1.6 MPI de 85 CP şi 13.600 de euro pentru varianta Dokker Laureate, cu motorul diesel 1.5 dCI de 90 CP.

Dokker Van va avea două nivele de echipare, Basic şi Ambiance, şi va dispune de aceleaşi motorizări că în cazul modelului Dokker. Cu preţuri cuprinse între 8.700 de euro pentru versiunea Basic şi 11.500 de euro în cazul versiunii Laureate cu motorizare diesel de 90 CP, Dokker Van reprezintă o ofertă “imbatabilă” pentru clienţii aflaţi în căutarea unei utilitare cu o capacitate de încărcare foarte mare, de până la 3,9 metri cubi, potrivit directorului comercial al Dacia, Thomas Dubruel. “În logica comercială, Dokker şi Dokker Van vor înlocui Logan MCV şi Logan Van. Nu pot să avansez un anumit termen, care ţine de strategia industrială a companiei. Cele două modele lansate vor fi produse în Tanger.

La Mioveni, capacitatea de producţie a uzinei este încărcată 100%”, a afirmat directorul comercial al Dacia. Cele două modele pot fi comandate în reţeaua autorizată Dacia începând de miercuri, 19 septembrie. Numele Dokker este derivat din cuvântul englezesc “dockworker”, desemnând muncitorii care se ocupă de încărcarea şi descărcarea navelor în port. După lansarea Dacia Dokker şi Dokker Van, gama Dacia ajunge la nouă modele lansate în opt ani. Noile modele Logan 2 şi Sandero 2 vor fi lansate oficial cu ocazia salonului de la Paris pe 29 septembrie. Luni au apărut pe internet o serie de imagini cu cele două automobile.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(78 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
Top articole
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 ianuarie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro