Vineri, 19 aprilie 2024 - 11:07:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Promoţie pe Facebook la modelele MINI


12 mai 2012

mini-cooperModelele MINI One, MINI Cooper, MINI One Convertible şi MINI Cooper Clubman pot fi achiziţionate de clienţi la preţuri avantajoase. MINI Summa Cum Laude este un nou concept inovativ de marketing iniţiat în Europa Centrală şi de Est, cu România că proiect pilot.
Acesta se adresează studenţilor, tinerilor absolvenţi, masteranzilor, doctoranzilor şi cadrelor universitare. Cei interesaţi beneficiază de oferta exclusiv prin intermediul unei aplicaţii de Facebook.


MINI Summa Cum Laude îşi propune să valorifice un moment special, cu o valoare afectivă deosebit de mare - achiziţionarea primului automobil. MINI este o marcă cu o tradiţie bogată, de peste 50 de ani, dar care a păstrat o imagine tânără, plină de viaţă.
Oferta pentru modelele MINI One, MINI Cooper, MINI One Convertible şi MINI Cooper Clubman are în prim-plan un avantaj client de până la 6700 Euro.


Toate modelele beneficiază de cea mai nouă ofertă de finanţare MINI Financial Services: MINI Select. În aceste condiţii, MINI One este disponibil la un preţ de 10.550 euro fără TVA sau o rată de la 65 euro fără TVA.
Campania este valabilă pentru 249 de automobile şi durează până la 1 septembrie 2012.

MINI Summa Cum Laude se bazează pe un mecanism unic, care îşi propune să folosească potenţialul viral al Social Media. Pentru a beneficia de ofertă, cei interesaţi trebuie să acceseze o aplicaţie dedicată de Facebook, la adresa http://www.firstmini.me sau prin http://www.facebook.com/MINI.Romania.

Utilizatorul trebuie să creeze şi să posteze o carte poştală MINI pe propriul profil Facebook şi să invite doi prieteni în program pentru a debloca cuponul. Cu acesta utilizatorul poate beneficia de MINI Summa Cum Laude la orice dealer MINI din România. Suplimentar, acesta trebuie să facă dovada înmatriculării într-un program universitar, să prezinte diploma de absolvire sau să facă dovadă că este cadru universitar.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro