Joi, 25 aprilie 2024 - 12:41:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Kia Niro va fi lansată la Frankfurt


5 septembrie 2013

Prezentată în urmă cu câteva săptămâni sub numele de cod KED 10, conceptul Kia Niro va fi prezentat oficial la ediţia de anul acesta a Salonului de la Frankfurt. 
 
Automobilul a fost desenat la studioul de design Kia din Frankfurt, la mai puţin de un kilometru distanţă de locul în care va fi expus pentru prima dată, sub îndrumarea directă a lui Gregory Guillaume, şeful de design Kia pentru Europa.
 
Kia Niro combina un caracter ştrengăresc cu o caroserie robustă şi impunătoare, dar foarte stilată în acelaşi timp, care prezintă elemente constructive contrastante, cum ar fi cele fabricate din oţel inoxidabil, totul fiind împachetat într-o construcţie foarte compactă.
 
Pentru că a fost gândit în Europa, conceptul Niro  respecta tendinţele şi gusturile europenilor în materie de autoturisme şi a ţinut cont de aşteptările pe care clienţii europeni pretenţioşi le au de la un produs complet nou.
 
Momentul dezvăluirii şi al lansării oficiale de la Salonul Auto de la Frankfurt va fi folosit de către Kia pentru a studia potenţialul unui eventual vehicul de serie bazat pe acest concept, în funcţie de reacţiile pe care Niro le va stârni.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro