Vineri, 19 aprilie 2024 - 1:49:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Noul Volkswagen CC - Sportivitatea unui coupe, eleganţa unei berline


10 iunie 2012


vwNoul Volswagen CC este propunerea noastră pentru tine în acest weekend, dacă eşti unul dintre cei care îşi doresc o maşină sportivă, dar cu un aspect suficient de elegant, pe măsură poziţiei ocupate în companie.


Poţi opta pentru scaune cu climatizare şi masaj, pentru sisteme care te avertizează când eşti obosit sau când ai alte maşini în "unghiul mort".


Mai mult decât atât, este o maşină inteligenta şi atentă la consum, cu funcţii care opresc maşina atunci când se afla în viteză neutră şi o pornesc atunci când apeşi pe ambreiaj.

Atunci când Volkswagen CC şi-a făcut debutul, în urmă cu 4 ani, a fost primul coupe cu 4 uşi din lume în categoria 30.000 - 40.000 de euro.
Din această nişă, s-a dezvoltat foarte repede un nou segment de clienţi - vechiul model CC a reuşit să vândă 270.000 de unităţi în întreaga lume. Iar acum, cu noul său design, Volkswagen CC face o mutare şi mai îndrăzneaţă către clasa de lux.

Noul Volkswagen CC, acest coupe cu linii elegante, atrage imediat toate privirile.
Privirile suprind întâi grila cromată a radiatorului şi farurile bi-xenon cu funcţie cornering, expresie a personalităţii puternice a modelului, dar şi a siguranţei de care beneficiezi la bord.


Spatele păstrează formă alungită a stopurilor, acum echipate cu LED-uri, dar aspectul acestora a fost reconfigurat, în ton cu tiparul gamei. Noile jante din aliaj uşor şi gama extinsă de culori completează ideal celelalte modificări de design.

Siguranţa adiţională este oferită, la cerere, de sistemul de reglare dinamică a luminilor de drum "Dynamic Light Assist", care reglează luminile de drum, astfel încât şoferii care conduc din sens opus să nu fie deranjaţi de fază lungă a farurilor.
Noul Volkswagen CC, cu patru scaune integrate, invita fiecare pasager în parte să stea confortabil şi să se bucure de călătorie. Astfel, între scaunele din spate vei găsi, sub un capac, un spaţiu de depozitare şi două suporturi pentru pahare.
Şoferul şi pasagerul din fata vor simţi din plin dinamismul acestui model datorită scaunelor sport. La cerere, scaunele cu funcţie activa de climatizare şi aerisire vor oferi temperatura preferată de fiecare.


Funcţia de masaj a scaunului cu climatizare oferă relaxare bine-venită, mai ales la drum lung. Pentru a transporta obiecte mai mari, bancheta poate fi deblocata foarte uşor, cu ajutorul unui buton din portbagaj, şi poate fi rabatata automat.
Cu funcţia standard Auto Hold, poţi relaxa piciorul de pe frâna, în traficul urban cu multe porniri şi opriri, în blocajele din trafic şi în rampă. Mai mult, frana electronică de parcare, în combinaţie cu asistentul pentru frânare, asigura mai mult confort pentru şofer şi mai multă siguranţă.


La cerere, noul Volkswagen te ajuta chiar la încărcarea bagajelor în portbagaj, graţie funcţiei "Easy Open": în combinaţie cu sistemul pentru acces şi pornire fără cheie "Keyless Access", un senzor va deschide uşa portbagajului, imediat ce şoferul, aflat în spatele maşinii, dă semnalul în acest sens.


La fel, şi dispozitivul opţional de remorcare, cu funcţie electrică de deblocare, poate fi foarte uşor folosit: apăsând un buton şi cu câteva manevre, dispozitivul poate fi fixat sub maşină, atunci când nu doreşti să-l foloseşti.

Noul Volkswagen CC îşi arata, cu siguranţă de sine, puterea pe şosea, graţie sasiului sport, cu gardă la sol redusă. Începând de la 125 kW, în dotarea standard sunt incluse reglajul adaptiv al suspensiilor DCC şi blocarea electronică a diferenţialului XDS.
Opţional, noul Volkswagen CC poate fi dotat cu aceste sisteme şi în celelalte versiuni de putere. Cu toate motorizările TSI, coupe-ul devine mai economic, graţie funcţiei de recuperare a energiei de frânare.


Motoarele pe benzină oferite pentru Volkswagen CC sunt 118 kW TSI şi 155 kW TSI, iar cele diesel: 103 kW TDI, 103 kW Blue TDI şi 125 kW TDI. Toate motorizările TDI cu BlueMotion Technology au performanţe deosebite, în condiţiile în care consumul şi emisiile sunt reduse. În acest scop, de exemplu, funcţia Start-Stop opreşte automat motorul când maşina este oprită şi schimbătorul se afla în poziţie neutră şi îl porneşte automat la acţionarea ambreiajului.


Volkswagen CC este disponibil la dealerii Porsche Inter Auto România: Porsche Bucureşti Nord şi Porsche Bucureşti Vest1. Preţurile pentru acest model pornesc de la 27.932 de euro, cu toate taxele incluse.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro