Joi, 28 martie 2024 - 2:01:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Autorulota de cinci stele


13 mai 2012

autorulotaAutorulota este combinaţia ideală de stil, eleganta şi confort, tot ce ai nevoie pentru zilele liniştite de concediu, alături de cei dragi. Cu o autorulota de lux ai tot confortul unui hotel de cinci stele şi un motor puternic, care îţi satisfac orice capriciu la drum lung.


Autorulota îţi oferă libertate mult mai mare decât o simplă rulota, unde nimeni nu are voie să stea în timpul mersului. În autorulota copiii se pot juca, autorulota îţi dă cu adevărat senzaţia că pleci în vacanţă şi, în plus, autorulota este partenerul perfect pentru circuitele tale în România sau în Europa.


Mai mult decât atât, autorulota poate fi condusă exact ca o maşină normală, cu un permis categoria B şi te scuteşte de disconfortul de a aranja şi a trage o rulotă după tine.
Roller Team Granduca, spre exemplu, este un model de autorulote de lux dotate cu ABS, servodirecţie, computer de bord, airbag dublu, geamuri electrice şi închidere centralizată cu telecomanda. În interior ai rezervor de apă, boiler, frigider aragaz şi paturi dispuse în diferite configuraţii.


autorulota2Baia este complet echipată, iar iluminatul este asigurat de spoturi luminoase 12 V, o instalaţie electrică 220 V şi transformator electric de la 220 CA la 12 CC.
La toate aceste dotări poţi adăuga diferite opţiuni, de la suport de biciclete până la camera pentru mers înapoi.
Echipate ca un hotel de 5 stele, au o ţinută de drum excelentă, care atrage atenţia oricui. Linia armonioasă, spaţiul mare de depozitare, nivelul ridicat de confort combinat cu tehnologia vehiculelor moderne, it asigura cel mai înalte standarde privind securitatea, confortul şi utilitatea.


Gama variată, de diferite dimensiuni şi motorizări, oferă locuri de dormit pentru până la şapte persoane, la preţuri care pornesc de la 35000 de euro (fără TVA ).
Sunt autorulote de lux, fără compromisuri, oferindu-ţi libertate deplină în călătorii, indiferent de anotimp.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro