Vineri, 29 martie 2024 - 10:12:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Noua Dacia Lodgy


23 decembrie 2011

dacia_lodgyReprezentanţii producătorului de automobile Dacia, vor vinde noul model care va apărea pe piaţă, numit Lodgy, la un preţ de pornire de cel mult 10.000 de euro, mult mai puţin faţă de preţul altor automobile similare cum ar fi Renault Scenic, Citroen C4 Picasso sau Peugeot 5008, informează inautonews.

Primele modele Dacia Lodgy se află deja pe linia de asamblare a fabricii Renault din Maroc şi, dacă programul stabilit iniţial va fi respectat, producţia va începe în această lună.

Pe lângă Dacia Lodgy MPV, cei de la Renault şi cei de la Dacia vor asambla pe aceeaşi platformă şi un nou vehicul utilitar. Renault a investit circa un miliard de euro în uzina din Tanger, Maroc, pentru a face din aceasta cea mai competitivă a grupului.

Maşini asamblate în Maroc vor fi mai ieftine ca cele din România sau din Turcia, iar salariile angajaţilor nu vor depăşi suma de 240 de euro pe lună.

Versiunea de producţie a modelului Dacia Lodgy va fi echipată, cel mai probabil, cu un motor folosit şi pentru modelul Dacia Duster SUV. Pentru versiunea diesel motorul de 1,5 litri va avea 90 sau 110 de cai putere, iar pentru versiunea pe benzină motor de 1,6 litri va avea 110 cai putere.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro