Vineri, 22 octombrie 2021 - 9:50:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Cu ce vrea să ne surprindă Logan 2 şi Sandero 2


1 octombrie 2012

sandero2Primele imagini cu modelele Logan 2 şi Sandero 2 necamuflate au apărut ieri în publicaţia franceză L’Automobile Magazine, principală noutate pe lângă design-ul nou fiind o nouă motorizare economică, propulsorul turbo pe benzină de 0,9 litri şi 90 cai-putere. Noul Logan vine cu design mult schimbat, preluând elemente de la Duster şi Lodgy, notează publicaţia franceză.

La interior, noul Logan propune o planşa de bord restilizata, care poate acomoda opţiunea Media Nav prezenta pe modelul Lodgy, un sistem multimedia cu touchscreen de 7 inci care poate controla funcţii precum navigarea, radioul, muzica şi apelurile telefonice hands-free. Varianta MCV nu va mai fi prezentă în gama Logan, fiind înlocuită de versiuni ale Lodgy şi Dokker, potrivit L’Automobile Magazine. logan_2

Noul Sandero cauta să “seducă” clienţii, notează publicaţia franceză, cu un design nou şi un interior mai atrăgător. Cu o lungime de 4 metri, automobilul vine cu o grilă frontală mărită, “un look mai hotărât” şi stopuri care amintesc de Volkswagen Polo. La interior, prioritatea a rămas simplitatea, însă anumite inserţii de aluminiu cauta să reducă din “atmosfera de austeritate”. Sandero 2 poate fi echipat de asemenea cu opţiunea Media Nav. În materie de motorizări, ambele modele pot fi echipate cu propulsorul economic TCe de 0,9 litri pe benzină, turbo, care poate dezvolta 90 de cai putere. Restul motoarelor disponibile sunt cunoscute de pe modele Dacia anterioare. Logan 2 şi Sandero 2 vor fi prezentate oficial cel mai probabil la Salonul Auto de la Paris 2012, care va începe pe 29 septembrie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(57 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adi Deseuri Prahova

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 octombrie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro