Marţi, 16 august 2022 - 3:51:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Coral continuă operaţiunea de dezinsecţie pentru combaterea insectelor pe domeniul public din Ploieşti


5 august 2020

Firma Coral anunţă că în perioada 10-20 august va derula pe domeniul public din Ploieşti operaţiuni de dezinsecţie, pentru combaterea insectelor şi a larvelor acestora.

Comunicatul Coral Impex:

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social in Mun. Ploiesti, Str. Penes Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, reprezentata prin Director General Badea Alexandru, va aduce la cunostinta ca in perioada 10 – 20 august 2020 se vor executa servicii de dezinsectie pe suprafata domeniului public al Municipiului Ploiesti, in baza Acordului Cadru nr. 13029/25.06.2018 si a Contractului Subsecvent nr. 4181/02.03.2020 incheiat intre Municipiul Ploiesti si S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

Produsele insecticide utilizate sunt:

  • Cymina Plus, avand substanta activa cypermethrin, tetramethrin, piperonyl butoxide, folosit pentru combaterea insectelor adulte;
  • Vectobac WG, avand substanta activa bacillus thuringiensis, folosit pentru combaterea larvelor;
  • Dimilin 25 WP, avand substanta activa difluorobenzamide, folosit pentru combaterea larvelor;
  • Detral Super, avand substanta activa deltamethrin, esbiothrin, folosit pentru combaterea insectelor;
  • Biopren 50 LML, avand substanta activa S-metropen, insecticide pentru combaterea larvelor.

Suplimentar pot fi utilizate si alte substante avizate de Ministerul Sanatatii, cu acordul prealabil al beneficiarului.

Produsele mentionate se regasesc in Registrul National al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar – umana de Ministerul Sanatatii si fac parte din grupele Xn (gr. III) si Xi (gr. IV) de toxicitateActiunea se desfasoara in conformitate cu prevederile OMS 119/2014 si cu recomandarile Institutului National de Cercetare – Dezvoltare pentru Microbiologie si Imunologie Cantacuzino, privind activitatile de dezinsectie la nivel comunitar.Pentru ca activitatea de dezinsectiesa fie eficienta, aceasta trebuie efectuata in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public, cat si privat.

In acest sens, facem apel catre cetateni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatea de dezinsectie pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalitatii.In cazul in care conditiile meteorologice vor impiedica desfasurarea acestei actiuni, perioada de efectuare a activitatii de deratizare va fi prelungita.Va rugam ca in perioada mentionata sa luati toate masurile care se impun in vederea protejarii familiilor de albine din municipiu, in caz contrar, Primaria Municipiului Ploiesti si S.C. CORAL IMPEX S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

HidroPrahova


Din aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 15 august 2022
Autentificare
stiriactuale.ro