Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 7:12:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un român şi-a cumpărat un televizor de 85.000 euro


8 aprilie 2013

În plină criză, bucureştenii cu conturi cu multe zerouri nu fac rabat la "micile plăceri ale vieţii". Ba mai mult, amatorii de tehnologie high tech dau zeci de mii de euro pe sisteme audio-video. Cea mai scumpă achiziţie făcută vreodată de un român, pe acest segment, se ridică la 85.000 euro, echivalentul a două apartamente cu două camere confort II în Bucureşti. Suma impresionantă a fost plătită de un om de afaceri român pentru un televizor, de la exclusivistul brand Bang&Olufsen. Televizorul are o diagonală impresionantă, de 215 cm, şi o greutate, pe măsură... 700 kg.

Cel mai scump produs vândut de Bang&Olufsen în România este un televizor BeoVision 4, de 85 inci, în valoare de 85.000 euro, TVA inclus. Televizorul full HD, 3 D, cu ochelari activi, are, în faţa ecranului, o sticlă special tratată care absoarbe 99% din reflexia luminii, ceea ce înseamnă că, dacă există sursă de lumină în spatele celui care se uită la televizor, el va vedea în continuare imaginea şi subtitrarea fără să fie deranjat de ceva. Suportul pe care se amplasează acest televizor este motorizat şi ridică televizorul de 700 kg de la podea ( când televizorul este oprit, stă pe podea) cu aproximativ 50 cm de la sol, apoi îl mută 35 de grade stânga şi dreapta şi îl înclină 12 grade în sus sau în jos. Televizorul poate fi conectat la un smartphone şi poate fi integrat în conceptul de "casă inteligentă". Astfel, prin intermediul telefonului mobil, proprietarul poate controla televizorul şi prin televizor restul casei, de oriunde din lume.

Preţul televizorului include şi mentenanţa periodică. Aceasta se face o dată la şase luni şi include verificarea completă a echipamentului şi, în cazul în care este nevoie, ştergerea prafului din interiorul televizorului.

Persoana care a cumpărat televizorul de 85.000 euro este un om de afaceri român, în vârstă de aproximativ 50 ani. Acesta s-a numărat printre primii 100 de clienţi din lume care şi-au achiziţionat un astfel de televizor.

Producătorul danez Bang&Olufsen de sisteme audio-video de lux este prezent pe piaţa din România începând din 2003. Magazinul dealer-ului autorizat Bang&Olufsen şi unic distribuitor în România se află în galeria comercială The Grand Avenue, din complexul de lux The Grand, care deţine şi hotelul JW Marriott din Capitală.

Showroom-ul Bang&Olufsen din Bucureşti este complet echipat şi include şi camera Beo Living în care pot fi testate toate produsele companiei. La cerere, clienţii din toate oraşele României pot testa produsele renumitului brand de lux direct la ei acasă.

Clienţii fideli, care vor să-şi înnoiască echipamentele high tech, au la dispoziţie o variantă de buy-back, prin care pot cumpăra alte produse din portofoliul companiei, beneficiind de un discount, dacă aduc echipamentele Bang&Olufsen achiziţionate anterior.

SURSA: B365.ro

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro