Luni, 1 iunie 2020 - 11:58:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Finanţele din Bacău vând un...Boeing


25 februarie 2012

Boeing_737_200Direcţia Generală a Finanţelor Publice din judeţul Bacău (DGFP Bacău) organizează o nouă licitaţie pentru vânzarea unui avion Boeing, lăsat de un nigerian în custodia companiei Aerostar şi intrat, ulterior, în proprietatea privată a statului.

Licitaţia pentru vânzarea avionului Boeing 737-200 serie 23110, nr. de înregistrare 5N-TSA din Nigeria va avea loc la 2 martie, la adresa DGFP Bacău. O altă licitaţie a fost organizată la începutul acestei luni, însă nu a fost găsit niciun cumpărător.

Preţul de pornire al licitaţiei este de 84.320 de lei (19.380 de euro), cu TVA inclusă. La licitaţie pot participa atât persoane fizice, cât şi juridice, iar până la 2 martie trebuie să depună în contul Direcţiei o garanţie de 10% din preţul de pornire.

Avionul  a fost lăsat de o companie din Nigeria încă din anul 2007 în custodia societăţii Aerostar Bacău pentru realizarea unor lucrări de mentenanţă. Între timp, compania din Nigeria a dat faliment, iar proprietarul acesteia a decis, ulterior, să-l abandoneze şi a intrat în proprietatea statului.

Avionul este însă foarte vechi, din 1985, acesta nu mai poate fi înmatriculat şi are certificatul de zbor suspendat. Cei interesaţi de avionul scos la vânzare de Fiscul din Bacău îl pot folosi pentru piesele de schimb sau pentru deşeuri. Aeronava cântăreşte 27 de tone şi are o capacitate de 132 de locuri.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(66 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 1 iunie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro