Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 4:57:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Chipsuri româneşti, produse NUMAI din cartofi autohtoni!


19 decembrie 2020



Stiri Actuale îşi propune să vină în sprijinul micilor afaceri româneşti, publicând articole de prezentare sau diverse reportaje cu şi despre antreprenori români.

Începem seria articolelor noastre cu chipsurile româneşti, o alternativă atât la cartofii prăjiţi congelaţi din supermarketuri, cât şi la produsele similare aflate pe rafturile magazinelor din belşug.

Alternativa sunt chipsurile naturale, din cartofi româneşti, atent selecţionaţi, un produs ideal atât pentru restaurante cât şi pentru gustarea de acasă.

Chipsurile naturale sunt prezentate în două variante: congelate sau la temperatură ambientală. Chipsurile ambientale pot fi mâncate direct sau pot si încălzite câteva secunde în cuptorul cu microunde, în cuptorul normal sau în ulei încins. În 10 secunde aveţi o gustare excelentă, iar ceea ce trebuie să ştiţi este că produsele nu conţin conservanţi sau potenţiatori de gust.

Varianta congelată sunt la fel de uşor de folosit, mai ales de către fast fooduri sau restaurante. Se încălzesc 10-30 de secunde în cuptor la 250 de grade sau în ulei încind la 180 de grade.  Atunci cand se folosesc, în restaurante,  in “zona calda” chipsurile NU trebuiesc reîncăzite. Sunt suficiente intre 5-10 min, de stat in zona caldă, dupa care se pot consuma.

Credem că în perioada dificilă pe care o trăim cu toţii ar trebui să învăţăm să ne ajutăm între noi, începând cu achiziţionarea produselor 100% româneşti. Doar aşa ajutăm firmele mici să supravieţuiască şi asigurăm salariile românilor, disperaţi de perspectiva pierderii locurilor de muncă.

De asemenea, tot aici găsiţi utilaje româneşti pentru procesarea legumelor.






 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:

































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro