Marţi, 19 martie 2024 - 5:41:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Iuliana Petrişor şi marca sa de cosmetice naturale, AllDay, în weekend la Târgul cu Bunătăţuri şi Dichisuri la Sinaia


29 iulie 2021

Prima vizită...amănunţită la Târgul cu Bunătăţuri şi Dichisuri am făcut-o însoţită de Vera (Vera Constantinescu, unul dintre sufletele Târgului). Vera mi-a prezentant fiecare comerciant, cu povestea lui, cu pasiuni, cu plusuri şi minusuri. Iar târgul mi s-a părut o familie mare şi frumoasă, fiecare având talentul său.

Un stand mi-a atras atenţia în mod deosebit: un stand cu produse cosmetice frumos ambalate, care emana încredere de la primul ambalaj vizualizat. O siglă frumos desenată, un frigider mic în care produsele stăteau la rece. O multitudine de borcănaşe pentru test (unturi de corp, creme,..) şi o doamnă cu un zâmbet frumos şi un păr creţ de invidiat. 



Era Iuliana Petrişor, creatoarea brandului AllDay, o linie de cosmetice naturale, extrem de bine ancorată în comerţul online. Are 42 de ani, vine de la Cluj şi ar putea foarte bine să nu mai piardă timpul prin târguri, pentru că produsele sale se vând bine online. Dar, merge prin târguri pentru că doar aşa clienţii pot testa şi se pot convinge de calitatea produselor sale. Iar un client convins, revine şi cumpără sigur din online.

A început să prepare cosmetice singură (deşi nu are studii în domeniu), din dorinţa de a folosi produse naturale, care nu atacă pielea. A început cu săpunuri, cu o reţetă găsită pe internet, a continuat cu geluri de duş şi deodorante. Acum are peste 60 de produse, colaborează cu un inginer chimist şi are certificate de calitate pentru toate cosmeticele vândute, iar brandul este înregistrat şi la OSIM. Numele firmei: AllDay, vine de la numele băieţilor familiei Petrişor: Alex şi David. Produsele sunt realizate în loturi mici, fabricate handmade şi folosesc doar ingrediente 100% naturale.

Pe Iuliana o găsiţi în acest weekend (30 iulie-1 august) la Sinaia, la Târgul cu Bunătăţuri şi Dichisuri, acolo unde Vera şi Gabriela au ales cei mai extraordinari producători. Pentru că, cele două fete coloborează doar cu producători deosebiţi, dorind să le ofere turiştilor, dar şi localnicilor din Sinaia doar produse de cea mai bună calitate.

Aşadar, dacă sunteţi în zonă nu rataţi Târgul. Suntem convinşi că veţi pleca cu sacoşele pline de bunătăţuri! Noi vom merge pentru că ne e dor de dulceaţa de nuci verzi,


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:

































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro