Marţi, 23 aprilie 2024 - 7:33:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ce faci în weekend? Mergi la Târgul de Bunătăţi şi Dichisuri de la Sinaia!


24 iunie 2021



După o perioadă îndelungată în care producătorii un au putut expune în cadrul târgurilor, de vineri până duminică, Târgul cu Bunătătţi şi Dichisuri îi aduce la Sinaia, chiar în centrul staţiunii.

TÂRGUL CU BUNĂTĂŢI ŞI DICHISURI  îi aduce la Sinaia pe producatorii autentici de preparate naturale sau tradiţionale, pe meşterii populari şi artiştii handmade cu produse de calitate făcute în cantităţi şi serii limitate.

În Târg veţi găsi produse speciale, realizate de oameni pasionaţi, cu trudă şi multe sacrificii, care respectă clienţii prin ceea ce oferă. Dar, mai presus de pricepere, pasiune şi responsabilitate, contează bucuria şi energia pe care fiecare dintre aceştia le transmit atunci când alegeţi să gustaţi din preparatele lor sau când le admiraţi migala cu care au realizat produsele.

Începând de vineri dimineaţă veţi descoperi la Sinaia bunătăţile naturale ale producătorilor veniţi de prin toată ţara: brânzeturi şi delicatese din carne de vită şi porc, care mai de care mai gustoase şi mai speciale, pastramă, dulceţuri, siropuri, compoturi, gemuri şi multe feluri de zacuscă, vinuri speciale în ediţie limitată, miere şi deserturi turceşti – baclavale, sarailii, halepuri, güzel, chiuşcozi -, turtă dulce, covrigi şi ciocolată de casă, prăjituri de casă sau plăcinte boiereşti.

Şi cum găsiţi de fiecare dată, la fiecare ediţie, noutăţi, de data asta vă îndemnăm să treceţi să gustaţi fructe uscate, , aşa ca în copilărie, făcute cu pasiune şi respect pentru tradiţii, în Buzău.



Artiştii târgului îşi vor prezenta creaţiile printre care este imposibil să nu găsiţi ceva care să vă facă cu ochiul, mai ales că se apropie Sf. Petru şi Pavel: cosmetice naturale, bijuterii din pietre semipreţioase, obiecte de decor din hârtie sau pentru care s-a folosit tehnica şerveţelului, ceramică pictată, îmbrăcăminte pictată şi împâslită şi marochinărie lucrată manual de meşterii secui.

Pentru că Târgul cu Bunatati şi Dichisuri promovează alimente sănătoase, cu gust bun şi bunul gust în armonie cu sinele, era obligatoriu să promoveze şi mişcarea, ca element esenţial al unui stil de viaţă sănătos. Aşadar, sâmbătă, de la ora 10.30, sunteţi invitaţi să participaţi la o sesiune GRATUITĂ, mixtă, de postural-pilates-yoga, sustinută de @Elena Furtuna, trainer si instructor de pilates postural, chiar în Parcul D. Ghica. Această sesiune este dedicată, în primul rând, sinăienilor, dar şi turiştilor care vor vizita Sinaia în week-end.

Condiţii de participare: https://fb.me/e/1ojgdgH13

Aşadar, gust şi bun-gust, stil de viaţă sănătos, la Sinaia, în week-end, la Târgul cu Bunătăţi şi Dichisuri.Vremea, în sfârşit, arată a vară, iar străzile Sinăii te îndeamnă la plimbări lungi în aer curat şi verdele pădurii.

Evenimentul este  organizat în parteneriat cu Primăria Oraşului Sinaia. 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:

































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro