Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 8:50:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


AVANTAJ client


8 mai 2022

În urmă cu două săptămânia am ghinionul să întâlnesc în trafic un conducător auto din Dubai(DB) un tataie ce circula la volan cu talonul de pensie în dinţi, care se îndrepta spre Halele Centrale unde vinde zarzavat.

Pentru nenea în cauza indicatoarele rutiere şi regulile de circulaţie fiind optionale (ca pentru majoritatea celor de DB) nu a contat ca eu circulam pe drum cu prioritate,ca el avea indicatorul stop şi ca trebuia sa acorde prioritate de dreapta,asa ca iese fără stres şi îmi face masina"acordeon" (ca în reclama radio a firmei de care urmează sa scriu).

După lungi discuţii în contradictoriu,prin care tataie încerca să se scoată dând vina pe mine ca posed o maşină puternica,pe faptul ca nu m-a văzut şi dacă eu l-am văzut trebuia sa opresc ba chiar ca eu l-am lovit pe el deşi omul avea lovita maşina dreapta fata (far,bara aripa) iar eu uşa stânga spate,pasaj şi aripa stânga spate şi anvelopa tăiată,sun la politie sa mergem la serviciul rutier.

Cum acolo programul începe la ora 9 iar accidentul a avut loc în jurul orei 6 rămâne sa ne vedem la politie mai târziu.

Acum începe partea interesanta; sun un bun prieten sa îl întreb unde au cei de la Euroins sediul deoarece acolo avea asigurarea nea' Dubai şi îmi recomanda centrul de daune Avantaj el colaborând cu patronul firmei în tot ce înseamnă detailing  auto.

Am făcut actele la respectiva firma,am predat maşina mergând sa vad şi unde au service-ul şi am primit la schimb un Volkswagen Passat B6 care timp de 20 zile a suplinit bine B7 le meu.

Ieri am reintrat în posesia trotinete mele şi am avut un soc sa constat ca maşina arata ca ieşită de pe linia de fabricaţie de la Ingolstadt.  Totul la linie,lifturile perfecte fără diferenţe de culoare,adică meserie.

Am preluat maşina de la patronul firmei în persoana,un om de toată isprava şi consider ca deşi circumstanţele în care l-am cunoscut nu au fost deloc plăcute,a meritat din plin.

Sa facem cunoştinţă cu George Radu administratorul firmei de recuperări daune Avantaj un tip care a plecat de jis(vânzător de ziare) şi a avut încăpăţânarea sa tinda spre vârf reuşind sa depăşească anumite limite.

În 2017 a început cu firma de recuperări daune auto şi dezamăgit de colaborarea cu diverse service-uri  mai precis de calitatea lucrărilor pe care acestea le executau,mai ales ca dansul garanta clienţilor un nivel de satisfacţie ridicat în ceea ce înseamnă reparaţia autovehiculelor după accident,a făcut un împrumut bancar de 50000€ şi a achiziţionat atelierul auto din Barcanesti care era în paragină.

A achiziţionat utilaje şi a pornit la drum cu un vopsitor care făcea şi tinichigerie. Ulterior a avut norocul sa angajeze un tinichigiu"artist" iar rezultatele şi nivelul de satisfacţie al clienţilor a crescut exponenţial.

Am aflat de la dl.Nae ca supravieţuirea în aceasta branşă este grea dansul având de recuperat în instanta peste 200 de dosare de dauna.

Firme mari  de asigurari cu nume şi vechime pe piaţa autohtonă decontează maxim 50% din valoarea daunei restul necesitând timp şi bani din partea d-lui Nae deoarece trebuie sa apeleze la justiţie.

Deşi riscant pt afaceri sa nea' Nae a acceptat dosare de dauna de la falimentara City Insurrance pana pe 28 martie după care a fost informat ca pentru a recupera banii investiţi în reparaţiile autovehiculelor cu daune produse de şoferi posesori de poliţa RCA emisa de City trebuie sa se înscrie la masa credala  asta însemnând 3/4 ani de aşteptare pentru a întra în posesia banilor.

Asa ca domnia sa recomanda tuturor conducătorilor auto sa îşi facă poliţe RCA cu decontare directa,adică un plus de cca. 150 lei dar cu posibilitatea de a-ti repara autovehiculul pe propria poliţa.

Multă bafta nea' Nae şi tine-o pe aceasta linie deoarece asta pe lângă respectul clienţilor îţi va aduce şi o creştere semnificativa a afacerii lucru pe care desigur îl ştii. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:

































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro