Joi, 28 martie 2024 - 1:03:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ocazie unică pentru a vedea cum arată Ploieştiul dintr-un centru de evenimente de 5 stele – Ramatuelle Fest


13 octombrie 2022



La un an de la deschidere, Ramatuelle, centrul de evenimente unic ridicat de MRS Residence pe DN 1, la ieşire din Ploieşti spre Braşov, vis-à-vis de Pădurea Păuleşti, îşi deschide pentru prima dată porţile pentru publicul larg. Evenimentul Ramatuelle Fest, va avea loc pe 14 octombrie începând cu ora 16.00, şi se anunţă a fi unul de excepţie. 


Întregul complex Ramatuelle poartă semnătura arhitectei Andreea Beşliu care, împreună cu echipa sa, a conceput acest spaţiu ca o comuniune dintre arhitectură şi natură, unde luxul este subliniat prin fiecare detaliu. Cu o capacitate totală de 1.300 de persoane şi construite după un concept arhitectural propriu, fiecare sală de ceremonii este unică.

Fiind unul dintre cele mai mari centre de evenimente din România, Ramatuelle se întinde pe o suprafaţă impresionantă, de peste 80.000 mp, sălile de ceremonii fiind ridicate în jurul unui lac de 14.000 mp şi al unei cascade artificiale.

Gazda evenimentului Ramatuelle Fest care va avea loc vineri, 14 octombrie, începând cu ora 16:00, este îndrăgitul Daniel Buzdugan, iar pe scenă vor urca membrii trupei Holograf, dar şi alţi invitaţi surpriză precum Dj Popovici sau Mariana Ionescu Capitănescu.

Cei prezenţi vor avea acces în restaurant şi pe terasa din jurul piscinei infinite. De asemenea, vor putea vizita impresionantele saloane de evenimente, precum şi întreaga proprietate. Seara vor avea loc concerte şi un spectaculos foc de artificii.

Printre altele, vor fi primii care vor afla detaliile unuia dintre cele mai spectaculoase proiecte imobiliare care vor fi inaugurate în Ploieşti: Grădinile MRS Residence, un ansamblu rezidenţial unic, care urmează a fi construit Strada Alba Iulia din Ploieşti.

Vino pe 14 octombrie la Ramatuelle, şi, în afară de concertele şi surprizele pregătite de organizatori, aşteaptă-te să fii surprins la fiecare pas! Vezi cum se văd Nordul şi Vestul Ploieştiului din perspectiva unică dată de infinity pool, sau uită-te către munţii Văii Prahovei de pe terasa restaurantului de 5 stele.

Intrarea este liberă şi nu este nevoie de programări.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:

































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro