Joi, 28 martie 2024 - 9:30:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Francezii, între corectitudine politică şi idioţenie


19 iulie 2016

Francezii n-ar trebui compătimiţi, sunt prea idioţi cu „corectitudinea lor politică”! O moschee islamică, finanţată de un cleric „fundamentalist” din Arabia Saudită, a fost inaugurată la Nisa cu numai două săptămâni înainte de atacul terorist de joi! În care au murit 84 de oameni nevinovaţi şi peste 200 sunt răniţi. Primarul s-a opus, însă a pierdut în faţa autorităţilor centrale!

Potrivit “comisarul.ro”, primarul din Nisa, Christian Estrosi, a dus o luptă lungă cu statul francez pentru a opri construcţia moscheii. El a susţinut că finanţatorul şi proprietarul moscheii, şeicul Saleh bin Abdul Aziz Al-Sheikh (foto stanga), este un susţinător al impunerii Sharia şi că „a distrus toate bisericile din peninsula arabă”. 

„Serviciile noastre de informatii sunt ingrijorate de acest loc de rugaciune”, declara primarul pentru RTL, citat de Breitbart..

Primarul mai spunea ca acest proiect, initiat de predecesorul sau in 2002, nu a fost autorizat. El l-a dat in judecata pe prefectul Adolphe Colrat pentru bloca ridicarea moscheii insa a pierdut. Colrat l-a acuzat pe primar ca „alimenteaza populismul” pentru a castiga voturi pe seama comunitatii musulmane.

Moscheea a fost inagurata la inceputul acestei luni, evenimentul fiind descris de un lider musulman local ca o „adevarata bucurie”.

„Nu vorbim de un triumfalism exagerat. Este o recunoastere a legii si a dreptului de a ne practica liber religia in concordanta cu valorile Republicii Franceze”, a declarat atunci  Ouassini Mebarek, liderul unei asociatii religioase locale.

NOTĂ / Martori la carnagiul de la Nisa relateaza pentru Nice Matin ca soferul camionului a strigat de mai multe ori Allah Akbar (Allah e mare): "Soferul tragea de volan la stanga, apoi la dreapta, pentru a lovi cat mai multi oameni”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro