Vineri, 29 martie 2024 - 5:08:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Grevă generală în Grecia


13 iunie 2013

MAE ii atentioneaza pe cei care calatoresc in Grecia ca principalele organizatii sindicale din aceasta tara au lansat un apel la o greva generala de 24 de ore, pentru joi, fiind asteptate perturbari importante in traficul public.

 

"Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care intentioneaza sa se deplaseze pe teritoriul Republicii Elene asupra faptului ca principalele organizatii sindicale din Grecia - GSEE (sectorul privat) si ADEDY (sectorul public) - au lansat un apel la o greva generala de 24 de ore pentru ziua de 13 iunie 2013, fiind asteptate perturbari importante in traficul public", se arata intr-un comunicat al MAE.

 

De asemenea, controlorii de trafic aerian au anuntat incetarea lucrului intre orele orele 15.00-17.00, precizeaza sursa citata.

 

MAE recomanda cetatenilor romani care intentioneaza sa se deplaseze pe teritoriul Greciei in aceasta perioada sa urmareasca anunturile autoritatilor locale referitoare la transportul public si sa evite implicarea in orice fel de manifestatii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro