Vineri, 29 martie 2024 - 2:30:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Carmen Harra: Kristina, fiica lui Whitney Houston, va sfârşi la fel de tragic


13 februarie 2012

Whitney_HoustonCarmen Harra a interpretat numerologic destinul lui Whitney Houston (decedată la 48 ani) şi a ajuns la concluzia că fiica artistei, Kristina (18 ani), va pica în aceeaşi capcană a dependenţei mortale la o vârstă nu foarte înaintată.

Clarvăzătoarea mai este de părere că fata regretatei cântăreţe va moşteni o avere uriaşă din discurile lui Whitney vândute post-mortem.

„Kristina e născută pe 4 martie 1993 şi are codificarea 11, chiar ziua în care a murit mama ei. Fiica lui Whitney e extrem de talentată, dar şi foarte sensibilă din punct de vedere emoţional. Ea va moşteni o avere uriaşă care se va aduna din discurile lui Whitney vândute post-mortem. Moartea mamei o afectează foarte puternic pentru că nu are o legătură bună cu tatăl ei. Va dona foarte mulţi bani şi va face foarte mult bine. Se va implica în diverse acţiuni caritabile, dar nu are cine să o îndrume în viaţă şi va fi pierdută în propria existenţă. Va avea mai mulţi bani decât s-a gândit vreodată. Din păcate, şi ea va avea aceeaşi tendinţă autodistructivă, pentru că a crescut într-un mediu unde s-au consumat droguri. Şi ea va cădea pradă unei dependenţe care o va duce în cele din urmă la moarte", a spus Harra pentru ziarul Ring.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro