Joi, 28 martie 2024 - 11:14:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


SPECTACULOS/ Whitney Houston a avut un fiu secret


25 februarie 2012

whitney_houston_001Un fiu "secret" al lui Whitney Houston, Nick Gordon, crescut de cântăreaţă, dar care nu a fost adoptat oficial, va moşteni, cel mai probabil, o parte din averea de 20 de milioane de lire sterline pe care artista a lăsat-o moştenire.

Cântăreaţa, care a murit în urmă cu două săptămâni, la vârsta de 48 de ani, l-a luat pe Nick Gordon, pe când acesta era copil, să-l crească în locuinţa sa din Atlanta (Georgia), pentru a-l scoate dintr-un mediu viciat.

Nick, în vârstă de 22 de ani, este foarte apropiat de fiica vedetei, Bobbi Kristina, şi îi spunea cântăreţei "mamă".

Deşi Whitney Houston a dat o mare parte din averea sa pe droguri şi alcool, se pare că moştenirea pe care a lăsat-o în urmă valorează aproximativ 20 de milioane de lire sterline.

"Nick a făcut parte din familie. (Whitney, n.r.) l-a iubit atât de mult cât îşi poate iubi o mamă copilul. Dacă toată averea va fi moştenită de Bobbi, pentru că aşa scrie în testament, este pentru că, probabil, ea a scris acest testament înainte să îl aducă pe Nick în familie", a declarat o sursă pentru The Sun.

"Dacă aşa va sta situaţia, Bobbi va avea grijă de el, pentru că mama sa şi-ar fi dorit ca ea să îl trateze ca pe un frate", a spus aceeaşi sursă.

Totuşi, există voci care susţin că acesta a fost adoptat în urmă cu mai mulţi ani, iar în 2009 "LA Times" se referea la NIck Gordon ca la băiatul proaspăt adoptat de cântăreaţă.

Whitney Houston a murit pe 11 februarie. Cântăreaţa a fost descoperită moartă în cada din camera ei de hotel din Los Angeles. Autorităţile americane nu au anunţat deocamdată cauza decesului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro