Marţi, 19 martie 2024 - 4:13:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dramă in familia jurnalistului Ioan-Jean Popescu


13 aprilie 2014

In toamna anului trecut, cand Cornelia si Ioan se pregateau sa aniverseze patru decenii de casatorie, o veste ingrozitoare avea sa zdruncine din temelii „casa lor de piatra”: Cornelia a fost depistata cu o forma teribila de cancer - melanom malign. Operata de urgenta, la Spitalul Fundeni, a revenit acasa, unde, timp de sase luni, a urmat o chimioterapie, care avea sa se dovedeasca inutila.

Lupta cu cancerul a fost pierduta. Pentru a-i usura durerile, a fost internata la Clinica de recuperare neuromotorie si tratament paliativ BestMed Serv din Boldesti-Scaieni. Pana in seara zilei de sambata, 12 aprilie 2014, cand familia fost anuntata ca doamna Cornelia a plecat, linistita, in lumea celor drepti. Avea 68 de ani.

Pe scena vietii a evoluat cu discretie si pasiune, toata energia ei creatoare fiind dedicata familiei: parinti, copii, sot, frate, surori, nepot....

Ca profesor de matematica a format zeci de generatii de elevi, la scolile generale din Podenii Noi si nr. 13 Ploiesti, Liceul de Chimie, Scoala nr. 25 si Scoala Rares Voda Ploiesti. Peste tot, a emanat iubire, speranta si respect, atat din partea colegilor, cat si a elevilor. „Nu am trait degeaba, avem doi baieti minunati, sa le dea Domnul sanatate si fericire!”, avea sa-i spuna sotului ei drag, aflat langa patul de spital.

Acum, in aceste clipe dramatice, de cumplita durere pentru colaboratorul nostru si familia sa, redactia stiriactuale.ro isi exprima profunda sa compasiune. Dumnezeu s-o ocroteasca!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro