Joi, 25 aprilie 2024 - 2:58:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un turist mort, unul rănit şi altul rătăcit în Masivul Bucegi


8 septembrie 2013

Salvamontiştii din Buşteni intervin, sâmbătă după-amiază, în trei cazuri, aceştia fiind solicitaţi pentru coborârea de pe munte a trupului unui turist care a decedat la Vârful Omu, dar şi pentru recuperarea altor două persoane, dintre care una rănită în timp ce se afla pe un traseu din Masivul Bucegi.

Potrivit şefului Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, echipele de salvamontişti acţionează pentru coborârea de pe munte, de la Vârful Omu, a trupului neînsufleţit al unui turist maghiar care a decedat cel mai probabil din cauza unui infarct.

O a doua intervenţie a salvamontiştilor vizează un turist care nu se mai poate deplasa din cauza unei accidentări pe care a suferit-o la un picior în timp ce se afla pe Valea Bucşoiului. Din primele date, acesta este suspect de fractură de gleznă.

De asemenea, un alt turist a cerut ajutorul salvatorilor montani după ce s-a rătăcit în zona cunoscută sub numele Circurile Văii Albe din Masivul Bucegi. Echipele de salvare au plecat pe munte pentru recuperarea acestuia.

Sursa: AGERPRES


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro