Marţi, 30 aprilie 2024 - 5:59:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Educatoare de la grădiniţa 47 din Ploieşti ameninţă copiii cu bătaia


1 aprilie 2024

Mediul educaţional din Ploieşti este zguduit de o nouă situaţie controversată în aceste zile, după ce înregistrări şocante au dezvăluit comportamentul abuziv al unei educatoare din cadrul Grădiniţei nr. 47. Înregistrările au surprins momentul în care educatoarea adresează ameninţări unui copil, provocând revolta părinţilor.
 
Conform înregistrărilor audio, obţinute de părinţi îngrijoraţi, educatoarea este auzită urlând la un copil şi ameninţând că îi va pune pe ceilalţi copii să-l bată. Mai grav, din dialogul înregistrat reiese că copilul ar fi fost chiar lovit de educatoare.
 
Părinţii consternaţi s-au adresat conducerii grădiniţei pentru a semnala comportamentul abuziv al educatoarei, însă, până în prezent, nu s-au luat măsuri în acest sens. Situaţia este cu atât mai gravă cu cât se pare că şi alte cadre didactice din aceeaşi grupă adoptă metode similare de disciplinare brutală.
Poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţa Şcolară s-au sesizat din oficiu, efectuând cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale în consecinţă.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro