Duminică, 12 mai 2024 - 9:02:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Colegiul de Artă Carmen Sylva din Ploieşti s-a remarcat la Olimpiada Naţională de Interpretare Instrumentală de la Suceava


28 aprilie 2024

Iţcus Sabina a câştigat Premiul II la secţiunea de flaut, demonstrând o tehnică şi o sensibilitate muzicală remarcabile. Profesorii ei, Tereza Sandu şi Anca Borcea, au fost ghizii care au contribuit la succesul său.

 

De asemenea, Capraru Minescu Sebastian, la doar clasa a cincea, a impresionat juriul şi a obţinut Premiul III la secţiunea de pian. Profesoara sa, Irina Ungureanu, a fost o prezenţă esenţială în pregătirea lui Sebastian, ghidându-l spre excelenţă.

 

Nicolae Carina a fost recunoscută cu o menţiune la secţiunea de vioară, sub îndrumarea profesorilor Pompilia Ciubuc Bratu şi Ileana Brasov. Performanţa ei a fost apreciată pentru pasiunea şi talentul demonstrat în interpretarea sa.

 

Aceste realizări evidenţiază nu doar talentul remarcabil al elevilor de la Colegiul de Artă Carmen Sylva, ci şi dedicarea şi priceperea profesorilor care îi îndrumă către excelenţă în domeniul muzical. Felicitări tuturor pentru succesul lor la Olimpiada Naţională de Interpretare Instrumentală pentru gimnaziu!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie




































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 10 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro