Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 6:26:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


JobShop® 2013 la final


26 martie 2013

Cea de-a XIX-a ediţie a evenimentului naţional de carieră JobShop®, organizat de BEST Cluj-Napoca s-a incheiat joi, 21 martie. Pe parcursul unei săptămâni, reprezentaţii celor 29 de companii participante, studenţi şi absolvenţi au avut ocazia să interacţioneze în cadrul zilelor de stand şi totodată să cunoască sistemul de organizare şi principiile marilor companii prin prezentări şi vizite la sediul lor.

1500 de studenţi au trecut pragul Casei de Cultură a Studenţilor în primele două zile de stand, iar  peste 500 sute de CV-uri au fost depuse.

În timpul evenimentului s-au desfăşurat 8 prezentări de companii, printre care Tenaris, Microsoft, ISDC, PwC, Schlumberger, LiverRail, Emerson şi UMT, la care au participat mai mult de  100 de studenţi. Au avut loc 3 vizite la companii (SYKES, ISDC şi Yardi) şi un workshop susţinut de compania UMT.

BACo – BEST Academics and Companies a fost un real succes. Întâlnirea celor trei mari entităţi – reprezentanţii Universităţii Tehnice, reprezentaţii companiilor şi ai studenţilor – a avut la bază discuţii privind colaborarea mediului de afaceri cu universitatea şi ONG-urile pentru o creştere a performanţei activităţii didactice şi de cercetare.

Prezentarea specială susţinută de Călin Vaduva, Managing Director la compania Fortech, a adunat un număr de 25 de participanţi, aceştia având ocazia să afle care sunt provocările la care este supus un absolvent care vizează o carieră în IT şi despre ceea ce presupune direcţia software în Cluj în momentul de faţă.

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizaţie internaţională, nonprofit, prezentă în 93 de oraşe din 32 de ţări europene. Grupul Local BEST Cluj-Napoca este format din voluntari din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, membrii săi fiind un grup de tineri entuziaşti cu viziuni îndrăzneţe. Pentru această ediţie JobShop® au fost implicaţi peste 50 de voluntari.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro