Marţi, 19 martie 2024 - 4:48:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


A început goana după facultăţi


16 iulie 2013

Mii de tineri care au reuşit să promoveze examenul de bacalaureat au luat cu asalt, chiar din prima zi a aceastei sesiuni de admitere, mai toate centrele universitare din ţară şi din Bucureşti pentru a se înscriere la facultate. Medicina, Politehnica şi Dreptul sunt doar câteva din facultăţile unde tinerii s-au călcat în picioare pentru a-şi depune dosarul de înscriere.
La Automatică şi Calculatoare sunt 275 de locuri fără taxă la Calculatoare şi tehnologia informaţiei şi 225 locuri la Ingineria sistemelor. Locurile cu taxă sunt în număr de 150. Ultima notă cu care s-a intrat anul trecut la Calculatoare şi tehnologia informaţiei a fost 9,25.
La UMF ”Carol Davila” din Bucureşti sute de tineri au stat ore întregi la coadă pentru a-şi depune dosarul la specializarea dorită. Aceştia urmează să susţină examenul de admitere săptămâna viitoare.
Sesiunea de înscrieri ”de vară” s-a deschis ieri la majoritatea universităţilor din ţară, urmând să se prelungească până la sfârşitul acestei săptămâni.Totodată, elevii care nu au promovat examenul de bacalaureat se pot înscrie până la sfârşitul săptămânii la sesiune de toamnă a examenului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro