Vineri, 19 aprilie 2024 - 11:09:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Laura Vasiliu, actriţa din "Patru luni, trei săptămâni şi două zile", se călugăreşte


1 mai 2012

laura-vasiliu-blogOamenii şi-o amintesc pe Laura Vasiliu din rolul principal jucat în filmul "Patru luni, trei săptămâni şi două zile", peliculă care a fost premiată cu cea mai înaltă distincţie la Festivalul de la Cannes, "Palme D'Or”, în 2005. De atunci, actriţa nu a mai avut proiecte artistice care să o aducă la în atenţia publicului, însă a descoperit calea credinţei, iar Dumnezeu este cel care îi călăuzeşte acum paşii.


Actriţa nu a dezvăluit care a fost momentul-limită ce a determinat-o s-o apuce pe această cale, însă este sigură că mântuirea este scopul pentru care ne naştem şi murim.
"Viaţa mea nu are atât de frumoasă se cât pare. Am avut lupte, dar Dumnezeu m-a zguduit şi a avut grijă să mă trezesc la timp. Scopul vieţii este mântuirea", mărturiseşte Laura.


"Am simţit harul. Am simţit prezenţa lui Dumnezeu la Sfântul Mormânt. Intri acolo şi simţi lucruri care nu au nici o logică pământeană. Ieşi din timp şi intri în alt timp. Până nu vezi cu ochii tăi nu auzi cu ochii tăi, zici că nu sunt adevărate. Lumina care se coboară, norul de deasupra Mormântului şi Iordanul care curge invers sunt cele trei elemente care se întâmplă an de an acolo. Nu cred că sunt pentru viaţa de mânăstire, însă asta nu mă îmăpiedică să fiu mai aproape de Dumnezeu. Am avut perioada mea de ateism, respectam nişte lucruri, dar trăiam în afara lui Dumnezeu, nu respectat poruncile. Am şi fumat, am şi băut, mă rog, nu eram o beţivă, dar beam alcool. Şi acum mai gust, dar nu mai fumez. Eram cam dezorientată şi am refuzat destule proiecte atunci", a mărturisit Laura, în emisiunea ”Drept la ţintă”, de la Kanal D.


Nu este singura artistă care au apucat calea credinţei. Dragoş Pâslaru a dat costumele de la teatru, în anii 90 pe hainele monahale, iar actriţa Mariana Buruiană a hotărât că filmele nu o mai împlinesc şi a căutat bucuria sufletească la mânăstire.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro