Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 4:26:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bărbat atacat de o haită de câini în Parcul Central din Târgu Jiu


26 noiembrie 2014

Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost atacat de mai mulţi câini fără stăpân, miercuri dimineaţă, în Parcul Central din Târgu Jiu, victima fiind salvată de un poliţist local care patrula prin zonă şi a văzut incidentul, sunând apoi la 112 pentru a solicita o ambulanţă, informează Mediafax.
   
Incidentul a avut loc în Parcul Central din Târgu Jiu, unde se află operele lui Constantin Brâncuşi. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, se îndrepta spre serviciu când a fost atacat de o haită de câini şi muşcat de picioare.
   
Un poliţist local care patrula prin zonă a văzut incidentul şi a sărit în ajutorul bărbatului, reuşind să îndepărteze câinii şi apoi să sune la 112.
   
La faţa locului a ajuns o ambulanţă, iar bărbatul, rănit la picioare, a primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu Jiu.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu, Lavinia Traşcă, câinii din Parcul Central au apărut în ultima perioadă, deşi echipe de hingheri încearcă zilnici să captureze animalele fără străpân din oraş.
   
Reprezentantul Primăriei a mai spus că în urma incidentului echipaje de hingheri au fost trimise în Parcul Central pentru a prinde câinii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro