Luni, 1 iunie 2020 - 4:03:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Aproape 190 de persoane puse sub control judiciar şi 46 în arest la domiciliu, în ultima săptămână


8 iunie 2015

Aproape 190 de persoane au fost puse sub control judiciar şi 46 arestate la domiciliu, în ultima săptămână, iar pentru alte 23 de persoane au fost înlocuite măsurile preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri, potrivit Poliţiei Române.
   
În perioada 29 mai - 5 iunie, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 185 de persoane şi au fost înregistrate 23 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară dispuse iniţial, cu alte măsuri, conform sursei citate.

PUBLICITATE
 

   
Poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 46 de persoane pe numele cărora a fost dispus arestul la domiciliu, faţă de 137 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar şi faţă de două persoane pe numele cărora a fost dispus controlul judiciar pe cauţiune, scrie Mediafax.

Sunt desfăşurate activităţi de supraveghere şi faţă de trei persoane, pe numele cărora a fost dispus controlul judiciar pe cauţiune.
   
Tot în această perioadă, la nivel naţional, au fost înregistrate 23 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri.
   
Potrivit sursei citate, măsura controlului judiciar dispusă iniţial a fost înlocuită, în cinci cazuri, cu arestarea preventivă, în cinci cazuri cu executarea pedepsei cu închisoarea, într-un caz cu măsura condamnării cu suspendarea executării pedepsei, într-un alt caz cu măsura arestului la domiciliu, iar într-o situaţie a fost înlocuită cu măsura internării într-un centru educativ.
   
De asemenea, măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu arestarea preventivă în şase cazuri, cu executarea pedepsei cu închisoarea în trei cazuri, iar într-o situaţie a fost înlocuită cu măsura internării într-un centru de detenţie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(185 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 mai 2020
Autentificare
stiriactuale.ro