Joi, 18 aprilie 2024 - 3:43:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Veşti proaste pentru americani. După furtuna de zăpadă, vine ploaia


23 noiembrie 2014

Meteorologii vin cu veşti rele pentru americani. De astăzi, ninsoarea se transformă în ploaie, ceea ce va spori şi mai mult greutatea zăpezii de pe acoperişuri. În plus, inundaţiile devin un real pericol. 12 oameni au murit în accidente provocate de starea vremii, în nord-estul statului New York.

În multe oraşe din Statele Unite, localnicii se confruntă acum cu pericolul inundaţiilor, după ninsorile abundente din ultimele zile.

Totuşi, cel mai mare pericol sunt, acum, inundaţiile. Mai ales în oraşul Buffalo din statul New York, unde a nins, în trei zile, cât într-o iarnă întreagă. Dacă uriaşa cantitate de zăpadă acumulată s-ar topi rapid, urmările ar fi dramatice.

Autorităţile au mobilizat toate vehiculele şi utilajele disponibile pentru a îndepărta cât mai multă zăpadă înainte de încălzirea vremii. Iar dacă totuşi inundaţiile nu vor putea fi evitate, s-au pregătit deja sute de mii de saci de nisip, precum şi pompe şi bărci pneumatice.

O veste bună a venit de la serviciile medicale: bilanţul ninsorilor a fost redus de la 13 victime la 12, după ce s-a constatat că o persoană despre care se credea că a decedat este, de fapt, în viaţă, la un alt spital.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro