Joi, 25 aprilie 2024 - 1:58:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Deputat, lider de partid, candidat la Primăria Capitalei


18 ianuarie 2016

Se încinge lupta pentru funcţia de primar al Capitalei. A doua funcţie din România ca număr de voturi are un nou pretendent. Preşedintele Partidului Naţional Democrat, Daniel Fenechiu, a anunţat, luni dimineaţă, la Realitatea TV, că va candida la alegerile locale pentru funcţia de primar al Capitalei.

"Mă bate gândul mai de mult să candidez şi nu e o premieră pentru că eu cred că vine vremea ca, la un moment dat, să candideze pentru funcţii de acest gen oameni care au o minimă legătură cu administraţia. Cu siguranţă mă va susţine Partidul Naţional Democrat şi mai există un partid care a avansat ipoteza că m-ar putea susţine", a spus Fenechiu.

În acest context, Fenechiu a dat asigurări că Bucureştiul ar arăta altfel iarna dacă acesta s-ar afla la conducerea primăriei.

"Bucureştiul încheie nişte contracte de deszăpezire cu diverse firme care niciodată nu sunt avantajoase pentru Bucureşti. Dacă situaţia va fi similară, Bucureştiul ar fi mai bine pregătit sau aş pleca. Lucrurile trebuie lucrate pe rezultate şi nu pe bune intenţii. Bucureştiul pierde anual mulţi bani pe deszăpezire. Când nu ninge, plăteşte degeaba. Când ninge, nu se întâmplă ce trebuie să se întâmple. Astăzi nu pot să îi reproşoz lui Cioloş nimic. O să vină Dacian Cioloş, Dan Costescu şi Petre Tobă şi o să zică: 'noi am venit în noiembrie, contractele sunt făcute pe nu ştiu câţi ani de dinaintea noastră'", a mai precizat Fenechiu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro