Vineri, 19 aprilie 2024 - 1:02:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


14 drumuri judeţene blocate de zăpadă, 30 de localităţi fără curent


26 ianuarie 2013

14 drumuri naţionale sunt blocate din cauza viscolului şi a zăpezii, iar peste 30 localităţi din nordul ţării au rămas fără curent. Codul galben de ninsori şi viscol a fost prelungit şi va acoperi sudul şi sud-estul ţării.

Peste 30 de localităţi la nivel naţional, însumând mai mult de 17.650 consumatori, au rămăs fără alimentare cu energie electrică în urma evenimentelor meteorologice din ultimele ore, cea mai gravă situaţie fiind în judeţul Buzău, cu 20 de localităţi afectate.

 Conform datelor Ministerului Energiei prezentate, vineri, la Comandamentul de iarnă de la Palatul Victoria, la ora 07.00, unsprezece reţele de transport al energiei electrice erau afectate, iar alte şase au fost parţial afectate, având ca rezultat întreruperea curentului electric la circa 17.650 de consumatori.

Pentru remedierea defecţiunilor, nouă echipe se aflau pe teren în Buzău, două la Brăila şi trei la Galaţi, a arătat reprezentantul Ministerului Energiei, care a adăugat că întreaga conducere a companiei Electrica Muntenia Nord a fost "consemnată" la serviciu pentru organizarea echipelor suplimentare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro