Joi, 25 aprilie 2024 - 10:47:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O maşină a poliţiei s-a răsturnat în timpul acţiunii contra hoţilor de petrol


17 februarie 2013

Un accident auto s-a petrecut, duminică, în timpul acţiunii demarate de către Poliţie şi Parchet împotriva hoţilor de produse petroliere. O autospecială s-a răsturnat în localitatea Dărmăneşti din cauza unei explozii la una dintre anvelope. Atât persoana adusă la audieri, cât şi cei trei poliţişti aflaţi în maşină au fost răniţi, transmite România TV. Mai multe persoane, între care angajaţi din rafinării, aeroporturi şi companii aeriene, sunt acuzate că au furat din rafinarii şi din cele două aeroporturi internaţionale din Bucureşti. Mai mult, şi câţiva poliţişti sunt suspectaţi că îi ajutau pe hoţi să fure motorină.

Maşina răsturnată fusese folosită la una dintre cele peste 230 de percheziţii. Autoturismul se întorcea la Poliţia Ploieşti, după o descindere care avusese loc în judeţul Dâmboviţa.

Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a produs din cauza unei explozii la o anvelopă. Maşina Poliţiei ar fi ieşit de pe carosabil şi s-ar fi răsturnat pe marginea drumului.

Mai mulţi oameni ai legii au fost răniţi. Unul dintre poliţişti este în stare mai gravă şi a fost transportat, împreună cu ceilalţi răniţi la Spitalul de Urgenţă Ploieşti.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro