Duminică, 27 septembrie 2020 - 4:55:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Cod galben de furtună


20 mai 2013

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis mai multe avertizări de cod galben de furtună pentru mai multe regiuni ale ţării.

 

În intervalul 13:20 si 15:00 în estul si nord estul judetului Salaj, jumatatea de nord a judetului Cluj, inclusiv muncipiul Dej se vor semnala cantitati de apa ce pot depasi izolat 25 l/mp, descarcari electrice, grindina de dimensiuni medii, intensificari de scurta durata ale vantului. Din date radar in ultima ora in zona localitatilor Gilau, Sampaul, Chinteni s-au cumulat local 30 l/mp.

 

Între orele 13:15 si 14:45 în sudul judeţului Braşov şi zona Munţilor Făgăraş, judeţul Sibiu inclusiv Municipiul Sibiu se vor semnala ploi cu caracter de aversă care izolat pot depăşi 25 l/mp , descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici.

 

În intervalul 13:10 si 14:30, în zona de munte a judeţului Vrancea, inclusiv localităţile: Vrâncioaia, Valea Sării, Nistoreşti, Reghiu, Năruja şi Paltin, jud. Suceava: zona de munte a judeţului, inclusiv zona delimitată de localităţile: Frumosu, Mănăstirea Humorului, Valea Moldovei, Baia vor apărea cantităţi de precipitaţii ce pot atinge şi depăşi 20 ... 25 l/mp, descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului.

 

Între orele 12:45 si 14:10 în vestul şi sud-estul judeţului Sibiu se vor semnala ploi cu caracter de aversă care izolat pot depăşi 25 l/mp , descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici, intensificări ale vântului, care trecător pot lua şi aspect de vijelie.

 

Între orele 13.35-15.00 în jumatatea de nord-vest a judetului Bistrita-Nasaud sunt asteptate descarcari electrice, grindina de dimensiuni medii, intensificari de scurta durata ale vantului, cantitati de apa ce pot depasi izolat 25 l/mp.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(36 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Servicii medicale de calitate la standarde europene

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 septembrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro