Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 4:53:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Trei tramvaie s-au ciocnit în Bucureşti


10 mai 2012

accident-tramvaiCel puţin 25 de persoane au fost rănite, joi, în urma unui accident în care au fost implicate patru tramvaie, produs în Pasajul Lujerului din Capitală, mai multe ambulanţe fiind la faţa locului pentru a transporta victimele la spitale, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere şi ISU.

O primă evaluare a medicilor arată că 25 de persoane au fost rănite în urma accidentului de tramvai petrecut în Pasajul Lujerului din Capitală, 15 dintre acestea fiind transportate la spital, a declarat coordonatorul SMURD, Bogdan Opriţa.

Potrivit sursei citate, sunt 25 de victime, însă "numărul nu este final", medicii continuând evaluarea pacienţilor.

Bogdan Opriţa a precizat că trei dintre victime sunt în stare gravă, având traumatisme cerebrale, iar restul au diverse fracturi.

Între răniţi se află şi un copil care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Coordonatorul SMURD a mai spus că la locul accidentului au fost trimise opt echipaje de prim ajutor şi două echipaje de terapie intensivă, iar transportul răniţilor la spital continuă.

Accidentul s-a produs joi dimineaţă, în Pasajul Lujerului din Capitală, fiind implicate patru tramvaie.

Accidentul a avut loc după ce un tramvai al liniei 41 s-a defectat în pasaj, iar un altul care circula în spate nu a putut frâna la timp şi s-a produs impactul, ulterior fiind implicate alte două tramvaie care circulau în spate, a declarat Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

În cele patru tramvaie se aflau câteva sute de persoane, multe dintre ele suferind atacuri de panică în urma accidentului, pasagerii ajutându-se unii pe ceilalţi pentru a ieşi din tramvaie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Daniel Vasile, declara că 14 echipaje ale ISU sunt la faţa locului şi s-a cerut suplimentarea acestora.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro